Despre noi - Bioterapie

Bioterapeut
Mergi la conținut

Avem o experienta de peste 20 de ani in domeniul terapiilor alternative. In anul 1998 am deschis acest cabinet la Craiova impreuna cu Mihaela Godeanu, prin intermediul medicinei alternative (medicina naturista) ajutam pacientii care sunt afectati de diverse afectiuni.


Bioterapeut Bebe Godeanu
Bebe Godeanu - s-a nascut la data de 31.03.1970 in loc. Craiova, jud. Dolj. Absolvent al scolii postliceale sanitara specializarea Tehnica Dentara. Aceste capacitati paranormale le-a descoperit in anul 1992, dupa ce a observat ca, atunci cind se afla linga o persoana bolnava, pacientul respectiv se simtea mult mai bine si nu mai avea dureri, majoritatea pacientilor simteau furnicaturi sau caldura in zona afectata.


Inca din copilarie, Bebe Godeanu prin intermediul viselor a avut premonitii care-l avertizau in legatura cu evenimente importante ce urmau sa se petreaca in viata sa si a celor din jur. Ulterior si-a dat seama ca aceste vise nu au fost la voia intimplarii. De fiecare data, o forta divina il avertiza in vis prin imagini clare despre un eveniment important ce urma sa aiba loc in scurt timp.

Am inceput sa studiez parapsihologia si am contactat persoane autorizate in parapsihologie care m-au ajutat sa-mi dezvolt aceste calitati si m-au atestat in acest domeniu. Am absolvit cursurile de bioterapie si am fost atestat in : masaj terapeutic, radiestezie, bioenergie, de catre Asociatia Nationala pentru Cercetari Aplicative Parapsihologice.

Consultatiile si tratamentele efectuate la acest cabinet, sunt metode de medicina alternativa (medicina naturista) si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului de familie sau a oricarui personal medical calificat.

© 2019 - Bioterapeut Bebe Godeanu

Înapoi la conținut