Meditatie pentru incredere in sine - Bioterapie

Bioterapeut

Medicina alternativa - Terapii naturiste - tel. 0770222981

Program cabinet
Luni, Miercuri, Vineri     16:00 - 19:00
Marti, Joi                        09:00 - 12:00
Ce spun pacientii despre noi ?
Parerea dvs. ne ajuta sa imbunatatim serviciile oferite.  
Programare la cabinet
Programarea se face in ordinea solicitarilor din ziua respectiva.
  Programare  
Comanda servicii la distanta
Programarea se face in ordinea comenzilor primite online.
Mergi la conținut

Meditatie pentru incredere in sine si iubire neconditionata

Sugestiile pentru incredere in sine si iubire neconditionata sunt oferite pe un fundal de muzica calma, linistitoare. Asezati-va comod, inchideti ochii si urmati sugestiile. Trebuie doar sa va imaginati ceea ce este sugerat in aceasta inregistrare. Ceea ce ne imaginam accesam la nivel subconstient. Este o inregistrare creata pentru mintea subconstienta, pentru optimizarea gandirii, care duce la a avea sentimente frumoase si contribuie la vindecarea bolilor.

NU ASCULTAȚI ACEST VIDEO CÂND CONDUCEȚI MASINA SAU FOLOSIȚI UTILAJE SAU OBIECTE PERICULOASE SAU CÂND NU VĂ AFLAȚI ÎN SIGURANȚĂ! ASCULTATI ACEST VIDEO DOAR ATUNCI CÂND PUTETI SĂ VĂ INCHIDEȚI OCHII ȘI SA VĂ RELAXAȚI ÎNTR-O POZIȚIE COMODĂ.

Puteți să ascultați ănregistrarea când mergeți la culcare și să adormiți cu ea, deoarece subconștientul nu doarme niciodată și va incorpora sugestiile oferite. Muzica by Shawn Bryce licenta -royalty free-
Vocea apartine Dr Elena Gabor, specialist in terapia subconstientului, autoare a cartii "Acasa la Arborele Vietii"

Toate programele media create de Elena Gabor au doar un scop educațional sau de divertisment. Conținutul acestora NU este destinat să ofere sau să înlocuiască sfaturile și recomandările medicilor dumneavoastră. Toate tehnicile de hipnoză sau meditație ghidată sunt, de fapt, auto-hipnoză și trebuiesc luate ca atare. Autoarea nu îți asumă răspunderea pentru nici o formă de daună, vătămare sau problemă de orice natură rezultată din folosirea directă sau indirectă a informațiilor sau materialelor furnizate.
Copyright Elena Gabor
Consultatiile si tratamentele efectuate la acest cabinet, sunt metode de medicina alternativa (medicina naturista) si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului de familie sau a oricarui personal medical calificat.

© 2019 - Bioterapeut Bebe Godeanu

Înapoi la conținut